Ik

Wie ben ik

Laat ik mij even voorstellen.....

Mijn naam is Tilly van Dijk. De afgelopen 35 jaar heb ik veel kinderen en volwassenen begeleid op verschillende momenten in hun leven. Wat je onderweg tijdens je leven allemaal voorgeschoteld krijgt, vraagt veel van je. Het kan prettig zijn om daar ondersteuning bij te krijgen. Hulp zoeken is een daad van moed en kracht (en niet een teken van zwakte).

Ik werk samen met (kinder)psychologen, (kinder)psychiaters, collega-therapeuten, (kinder)fysiotherapeuten, diëtisten, (huis)artsen en andere verwijzers.

 

Tevens ben ik lid van het kinderteam van Fysiotherapie Haarlem-Noord. Hierin zijn vertegenwoordigd: kinderfysiotherapie, sensorische integratie, Psychosomatische Fysiotherapie en hypnotherapie. Door kennis te bundelen binnen ons team, staan we garant voor een optimale zorg. Wat ons typeert is persoonlijk, kleinschalig en veel aandacht.

 Klik hier voor meer info.

Wij zijn wij vertegenwoordigd in het SOLK-netwerk in Haarlem en omstreken.

 

 

 

Zie ook : www.fysiotherapiehaarlem-noord.nl.

Wat biedt Vlinderconsult?

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie.
Ik bied ondersteuning bij jouw veranderingsproces. Er wordt gebruik gemaakt van hypnose om klachten, problemen of belemmeringen aan te pakken. Je richt je hierbij op de oorzaak van de symptomen, met de daarbij behorende emoties en overtuigingen. Je ontdekt oorzaken en vooral nieuwe wegen naar een oplossing van je klacht. Blijvende veranderingen worden, snel en doeltreffend, mogelijk gemaakt.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij BGL en Hypnos.
Ik werk integratief, waardoor ik naast hypnotherapie o.a. gebruik maak van EFT, familieopstellingen, EMDR, cognitieve gedragstherapie, schrijftherapie en creatieve therapie.
Met hypnotherapie neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven en zo kom je weer in je kracht te staan. Zo leef je vanuit je mogelijkheden en niet vanuit je beperkingen!
Ik werk in individuele sessies met kinderen, jongeren en volwassenen.

Waarom de naam Vlinderconsult?

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot vlinders. Deze prachtige dieren, in al hun verscheidenheid, staan bekend om hun fascinerende transformatieproces. Net zoals bij de vlinder, vindt er bij mensen een transformatie plaats, waardoor je je vleugels kunt uitslaan, de vrijheid tegemoet. Vandaar ook dat mijn praktijk de naam Vlinderconsult heeft gekregen.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Kijk rustig rond op mijn website.

Als je meer informatie wilt of als je een afspraak wilt maken, dan kun je mij bellen op  06-52502413
Mailen kan ook naar: vlinderconsult@hotmail.com